Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Kiireisten etätyöpäivien ja arjen keskellä ei aina jää aikaa tai jaksamista ruoanlaittoon. Näillä helpoilla ja nopeilla pastaresepteillä selviät arjen ruokaongelmista ja selätät ruokastressin.
Nyt syödään erilaisia keittoja. Kurkkaa mikä viini on hernekeiton uusi kumppani ja mikä viini sopii klassikoille, kuten siskonmakkarasopalle ja borssikeitolle.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Tulli on aloittanut esitutkinnan Viinilehti Tradingin ja Chateau Carsinin osalta koskien viinien etämyyntiä Suomessa. Alkoholilaki ei kuitenkaan määrittele etämyyntiä kielletyksi, joten tilanne on hämmentävä ja epäselvä. Konserniin kuuluvien yhtiöiden nykyiset tai tulevat asiakkaat eivät ole epäiltynä mistään, ja toiminta yrityksissä jatkuu normaalisti.
Uusi käänne esitutkinnassa: Nyt törkeästä alkoholirikoksesta epäiltynä on myös Chateau Carsinin toimitusjohtaja ja viinintekijä Nea Berglund.
Talvi on vain tekosyy jättää kasvikset nauttimatta. Tarjontaa on talvisinkin, kun vain osaa tehdä oikeat valinnat. Tällä neljän hengen talvisella kasvismenulla pääset herkuttelemaan talven kasviksilla ja juureksilla.
Portugali – tuo vinho verden, madeiran, portviinin ja pasteis de natojen kotimaa – on yksi Euroopan kiehtovimmista ja trendikkäimmistä viinimaista. Siellä tuotetaan hyvin monenlaisia viinejä ja portugalilainen keittiö on tunnettu kalaruoistaan, keitoistaan ja makeista leivonnaisistaan. Viini on tärkeässä roolissa portugalilaisessa ruokakulttuurissa.
Perinteiset väkevöidyt viinit ilahduttavat kylmän iskiessä luihin ja ytimiin.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.
Kesä tai talvi, tuoreyrteillä loihdit ruokiin helposti uusia makuvivahteita ja koristelet ruoan kuin ruoan. Yrttiset ja hedelmäiset viinit myötäilevät yrttisten ruokien makumaailmaa.
Jos suuntaat laskiaisena pulkkamäkeen, tässä on mäenlaskun jälkeiset eväät valmiissa paketissa. Jos et ole pulkkailuihmisiä, voit keskittyä vain ja ainoastaan nauttimiseen. Suunnittelimme laskiaisen ruoat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.
Viinin tarjoilulämpötila vaikuttaa sen makuun ja viinit ovatkin parhaimmillaan, kun ne on tarjoiltu oikean lämpöisenä. Nauti viini mielummin liian kylmänä kuin lämpimänä – mutta muista, että liian kylmä viini menettää makuominaisuuksiaan.
Tarhalta tynnyriin on Viinilehden juttusarja, jossa tutustumme viininteon saloihin. Hyppää kyytiin ja seuraa rypäleen matkaa tarhalta pulloon.