Ainekset
2 viipaletta paahtoleipää
1 valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
4 kananmunaa
2 dl ranskankermaa
50 g mätiä valutettuna
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
sormisuolaa
mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleet tangoiksi. Hienonna valkosipuli, sekoita se oliiviöljyyn ja pyörittele leivät öljyssä.
2. Paahda leivät 180-asteisessa uunissa rapeiksi.
3. Keitä kananmunia 4 1/2 minuuttia. Anna hieman jäähtyä.
4. Laita ranskankerma, mäti ja ruohosipuli päällekkäin kulhoon.
5. Leikkaa kananmunista hattu pois ja ripottele munien pinnalle sormisuolaa.
6. Tarjoile leivät mätidipin ja kananmunien kanssa.
Viinisuositus:
André Delorme Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut
Alkon tuotenro 1: