viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
helpot uunipäärynät
Reseptit

Helpot uunipäärynät

03.01.2022 Elisa Ojala + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
4-6 annosta

Kanelia, piparia ja sinihomejuustoa, helpot uunipäärynät tarjoavat herkullisen jouluisia makuja. Nauti päärynät haaleina ja makea viini kylmänä. Nam!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2–3 päärynää

2 rkl voisulaa

2 rkl fariinisokeria

ripaus kaneli

*

Täyte:

¼ prk (50 g) vaniljatuorejuustoa

1/2 prk (75 g) ranskankermaa

1–2 rkl sinihomejuustomurua

*

Pinnalle:

2 piparia

sinihomejuustomurua

Valmistusohje

1. Pese ja halkaise päärynät. Koverra puolikkaisiin lusikalla kolo.
2. Laita päärynät uunivuokaan ja sivele ne voisulalla. Mausta sokerilla ja kanelilla.
3. Paista päärynöitä 200-asteisessa uunissa noin 25 min tai kunnes hedelmät ovat pehmenneet uuniomenoiden tapaan.
4. Valmista täyte päärynöiden paistuessa. Sekoita aineet kulhossa sekaisin.
5. Lusikoi täyte kypsien päärynöiden koloihin. Ripottele päälle murustettua piparia ja sinihomejuustoa. Nauti haaleana.

Torres Floralis Moscatel Oro

Alkon tuotenro 1:

Väkevä viini Espanja
12,98 €
0,5 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä