vuohenjuusto-puolukkaleivät

Mustikka-sinihomejuustoleivät

Leipä taipuu moneen! Mustikka-sinihomejuustolevite on helppo ja herkullinen pikkusyötävä, joka maistuu erityisen hyvältä viinilasillisen kanssa.

10 min

12.11.2021 Elisa Ojala + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

½ pkt (100 g) Aura-tuorejuustoa (Valio Viola)

50 g voita

1–2 rkl sinihomejuustomurua (esim. Aura-juustoa)

1 rkl pakastemustikoita

pari basilikan lehteä

Valmistusohje

1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi.
2. Pursota tai levitä leivän päälle ja koristele yrteillä ja mustikoilla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla