Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

Kuori kurkku, halkaise pitkittäin ja poista siemenet. Paloittele kurkku sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Kuullota kurkkukuutiot ja hyvin kuivatut etanat kevyesti voissa laakeapohjaisessa kattilassa. Lisää smetana, Dijon-sinappi ja mausteet. Lämmitä hetki. Nosta kurkut ja kastike uuninkestävään kuorrutusvuokaan tai lautaselle. Lisää etanat ja ripottele päälle parmesaani. Kuorruta 250 C uunissa tai grillissä noin 5 minuuttia.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

7 etanaa henkeä kohden

1 tuore kurkku

30 g parmesaanijuustoa

2 dl smetanaa

1 rkl Dijon-sinappia

suolaa

pippureita

ripaus cayennepippuria

Valmistusohje

Kuori kurkku, halkaise pitkittäin ja poista siemenet. Paloittele kurkku sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Kuullota kurkkukuutiot ja hyvin kuivatut etanat kevyesti voissa laakeapohjaisessa kattilassa. Lisää smetana, Dijon-sinappi ja mausteet. Lämmitä hetki. Nosta kurkut ja kastike uuninkestävään kuorrutusvuokaan tai lautaselle. Lisää etanat ja ripottele päälle parmesaani. Kuorruta 250 C uunissa tai grillissä noin 5 minuuttia.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla