Ainekset
3 dl avocadososetta ( 2-3 kokonaista avocadoa)
2 dl maitoa
3/4 dl vehnäjauhoja
3 munankeltuaista
3 liivatelehteä
2 limen mehu
2 rkl Worcestershire-kastiketta
valkopippuria myllystä
Maldon-suolaa
2 kaltattua tomaattia pieninä kuutioina
Valmistusohje
Halkaise avocadot, poista kivi ja kaavi sisus tehosekoittimeen lime-mehun kanssa, näin säilytät kauniin, vihreän värin. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna maito kasarissa, siivilöi jauhot joukkoon koko ajan sekoittaen. Sulata joukkoon liivatelehdet. Lisää munankeltuaiset yksitellen ja ota kasari pois liedeltä. Jäähdytä.
Sekoita massaan soseutettu avocado ja mausta Worcestershire -kastikkeella, valkopippurilla ja suolalla. Kaada seos kelmulla vuorattuun haluamasi malliseen vuokaan ja painele massan keskelle tomaattikuutiot. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa 5-7 tuntia.
Kumoa hyytynyt terriini tarjoiluastiaan tai laudalle, poista kelmu ja leikkaa viipaleiksi tai paloiksi. Tarjoa salaattien ja balsamico-viinietikan kanssa.