viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kantarellipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa. Leipäjauhelma Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 l pieniä kantarelleja

1,5 dl oliivioljyä

1 nippu lehtipersiljaa

1 sitruuna

3-4 valkosipulin kynttä

valkopippuria myllystä

leipäjauhelmaa

Valmistusohje

Puhdista kantarellit ja revi suurimmat puoliksi. Paista sienet nopeasti oliiviöljyssä. Laita oliiviöljy kulhoon. Lisää sitruunan mehu ja murskattu valkosipuli.Viimeistele valkopippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Sekoita pastaan öljykastike, sienet ja pieneksi silputtu lehtipersilja. Ripottele pinnalle vielä leipäjauhelmaa.

Leipäjauhelma

Leikkaa kantittomista paahtoleipäviipaleista ohuita viipaleita ja puolita ne. Paista paistinpannulla oliiviöljyssä kullan keltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla. Voit paistamisen aikana lisätä sekaan myös murskattuja valkosipulin kynsiä..

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Tomaattikompotti ja juustot

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Pikkusyötävä

Pensasmustikka-burratasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Brunssi
Jälkiruoka

Marmorikakku

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Leivonnainen

Lue lisää

Äitienpäivän kimppuun – 4 x rosee ja kukka

06.05.2025 Viinilehden toimitus

Chilen viinien haasteellinen vuosikerta 2025

02.05.2025 Teksti ja kuvat Ilkka Sirén

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä