Viini Wine Awards 2018 – illan menu ja reseptit

Viini Wine Awards 2018 -palkintogaalassa nautittiin upea neljän huippukokin laatima menu – nappaa tästä reseptit talteen!

20.11.2018 Viini-lehden toimitus

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Viini Wine Awards 2018 -palkintogaalassa nautittiin upea neljän huippukokin laatima menu – nappaa tästä reseptit talteen!

 

Keittiön tervehdys
Rapeaa kylmäsavuhärkää, ruby-suklaata ja timjamia

Vuoden samppanja 2018
Champagne Charles Heidsieck Brut Réserve

***
Kuhaa à la Antti Vahtera – katso resepti! 
Mausteista öljyä ja briossia

Vuoden valkoviini 2018
Steininger Reserve Loisiumweingarten Grüner Veltliner 2016

***
Paahdettua maa-artisokkaa à la Linnea Vihonen – katso resepti!
Pikkelöityjä rouskuja, rapeaa kvinoaa, ´kaviaaria´ ja hollandaise

Vuoden roseeviini 2018
Escapada Vinho Verde Rosé 2017

***
Ylikypsää porsaanposkea à la Arto Rastas – katso resepti!
Valkosipuli-perunapyree, sieniä ja kasviksia Burgundin tyyliin

Vuoden punaviini 2018
Leyda Las Brisas Pinot Noir 2016

***
Juustolautanen
Tête de Moine
Le Gruyère Rèserve
Appenzeller Extra

Vuoden punainen hanaviini 2018
Gnarly Head Old Vine Zinfandel 2016

***
Suklaa-mantelitorttua à la Markus Aremo – katso resepti!
Portviinillä maustettua viikunaa ja mantelijäätelöä

Carsin Cadillac 2009

 

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Kesän Viinilehti on ilmestynyt. Yöttömän yön numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.