Viini Wine Awards 2018 – illan menu ja reseptit

Wine Awards

Viini Wine Awards 2018 -palkintogaalassa nautittiin upea neljän huippukokin laatima menu – nappaa tästä reseptit talteen!

 

Keittiön tervehdys
Rapeaa kylmäsavuhärkää, ruby-suklaata ja timjamia

Vuoden samppanja 2018
Champagne Charles Heidsieck Brut Réserve

***
Kuhaa à la Antti Vahtera – katso resepti! 
Mausteista öljyä ja briossia

Vuoden valkoviini 2018
Steininger Reserve Loisiumweingarten Grüner Veltliner 2016

***
Paahdettua maa-artisokkaa à la Linnea Vihonen – katso resepti!
Pikkelöityjä rouskuja, rapeaa kvinoaa, ´kaviaaria´ ja hollandaise

Vuoden roseeviini 2018
Escapada Vinho Verde Rosé 2017

***
Ylikypsää porsaanposkea à la Arto Rastas – katso resepti!
Valkosipuli-perunapyree, sieniä ja kasviksia Burgundin tyyliin

Vuoden punaviini 2018
Leyda Las Brisas Pinot Noir 2016

***
Juustolautanen
Tête de Moine
Le Gruyère Rèserve
Appenzeller Extra

Vuoden punainen hanaviini 2018
Gnarly Head Old Vine Zinfandel 2016

***
Suklaa-mantelitorttua à la Markus Aremo – katso resepti!
Portviinillä maustettua viikunaa ja mantelijäätelöä

Carsin Cadillac 2009

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä