viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Tapahtumat

Feel Helsinki 2019 | Taide x Ruoka x Viini

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Musiikkitalo

Tapahtuman tastingit ovat nyt myynnissä, varaa paikkasi! Tapahtuman järjestävät Viinilehti ja Taideyliopisto.

Feel Helsinki kutsuu kaupunkilaiset nauttimaan monipuolisesta taideohjelmasta, ruoasta ja viinistä sekä kiinnostavien yhteiskunnallisten vaikuttajien keskusteluista Musiikkitaloon 8.6.2019. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja suurinosa sen laajasta taiteellisesta ohjelmasta on maksutonta. Viinitastingit ovat nyt myynnissä, tutustu tarjontaan ja varaa paikkasi.

Tule katsomaan, kuuntelemaan, kokemaan, tuntemaan ja vaikuttumaan. Luvassa musiikkia, tanssia, teatteria, kuvataidetta, keskusteluja ja puhujia sekä monenlaista poikkitaiteellista ohjelmaa ja yllätysnumeroita. Ohjelman tapahtumaan tuovat Taideyliopiston opiskelijat, alumnit sekä yhteistyökumppanit. Ohjelmat ovat pääsääntöisesti lyhyitä noin 20-30 minuuttia kestäviä esityksiä eli päivän aikana on mahdollisuus ehtiä useampaan ohjelmaan.

Feel Helsingin maksullisen ohjelman tuotot ohjataan Taideyliopiston tukisäätiöille.

Klikkaa tapahtumasivulle!

Tapahtuma Facebookissa

Syö & juo

Musiikkitalon pääaulasta löytyy teemallisia viinibaareja, jossa maistellaan mm. kuohuvia, rosee- ja natuviinejä. Ohjelmaan kuuluu myös viinitastingeja sekä ruoan- ja viinintuotantoon liittyviä keskusteluja. Viinitastingit, viinit, maisteluannokset ja kahvilan tuotteet ovat maksullisia.

Varaa paikkasi tastingiin!

Löwenstein-tasting klo 13-14

Saksan Moselissa sijaitsevan viinitalo Heymann-Löwensteinin viinitekijä Reinhard Löwensteinin viinitasting. Reinhard tunnetaan viinipiireissä omintakeisena ajattelijana, joka tekee huippuluokan valkoviinejä. Reinhard maistattaa viinejään eri palstoilta. Tasting pidetään englanniksi.

Hinta: 29 euroa. Paikka: Terassilämpiö. Varaa paikkasi!

Oranssiviini-tasting klo 14-15

Oranssiviineihin perehtynyt englantilainen viinikirjailija Simon J Woolf johdattaa viinityylin saloihin. Tasting pidetään englanniksi.

Hinta: 29 euroa. Paikka: Organo-sali. Varaa paikkasi!

Sibelius-viinit klo 15-16

Säveltäjä Jean Sibeliuksen nimikkoviinien tasting ja maailman ensi-ilta. Juha Berglund esittelee Sibelius-projektin, viineistä kertovat viinitekijät Nea Berglund ja Anthony Betouzet ja puheenvuoron Sibeliuksen perikunnan puolesta pitää Lauri Paloheimo.

Hinta: 20 euroa. Paikka: Harjoitussali Paavo. Varaa paikkasi!

Leydet-tasting klo 15-16

Viinintekijä Frederic Leydet viinitila Leydet Valentinilta Ranskan Bordeaux´sta kertoo viinintekemisestä ja perehdyttää viiniensä maailmaan. Tasting pidetään englanniksi.

Hinta: 29 euroa. Paikka: Terassilämpiö. Varaa paikkasi!

Riedel-tasting klo 16-17

Koe, millainen vaikutus viinilasilla on viininautintoon. Tastingissä maistetaan viinejä erilaisista Riedelin viinilaseista.

Hinta: 60 euroa. Sisältää 4 kpl Riedel Performance -lasia (arvo 119,80 €). Paikka: Organo-sali. Varaa paikkasi!

Torres-tasting klo 17-18

Tastingin pitää Torresin viinitalon keulamies, viiniguru Miguel A. Torres. Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua viinimaailman uudistajan tastingiin Suomessa. Tasting pidetään englanniksi.

Hinta: 29 euroa, Paikka: Terassilämpiö. Varaa paikkasi!

Sukupolvin taistelu klo 17-18

Isä Juha Berglundin ja tytär Nea Berglundin yhteistasting, joka pidetään isoisä Paavo Berglundi nmukaan nimetyssä harjoitussalissa Musiikkitalossa. Juha aloitti viinintekemisen Bordeaux´ssa 1990-luvulla, tytär jatkaa samoilla jalanjäljillä mutta omalla tyylillään. Maistettavana Chateau Carsin -viinejä ja Nean oman Charivari Wines -naturalviinibrändin viinejä.

Hinta: 25 euroa. Paikka: Harjoitussali Paavo. Varaa paikkasi!

Kenelle

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille ja kaupungissa vieraileville ihmisille lapsista aikuisiin. Suurin osa ohjelmaa on kaikille sopivaa ja lisäksi tapahtumassa on lapsiperheille kohdennettua ohjelmaa. Lapsiperheiden ohjelma ajoittuu klo 10:00 – 15:00 välille.

Tapahtumapaikkana Musiikkitalo

Feel Helsingin tapahtumapaikkana on Musiikkitalo Helsingissä. Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa, jonne on helppo tulla monesta suunnasta ja jonka hyvät ja monipuoliset tilat antavat huikeat puitteet taide x ruoka x viini -tapahtumalle.

Viinilehden viinikoulu 2024

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Hima & Sali, Kaapelitehdas

Viini & Ruoka -tapahtuma

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Messukeskus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä