viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Pitaleivät

22.03.2018 Arto Rastas + Kuva Sami Repo + Tyyli Janic Leino

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. 2. Lisää kumina ja öljy. 3. Sekoita suola jauhoihin ja lisää nesteeseen. Alusta tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia. 4. Leivo taikina pyöreiksi leiviksi ja paista 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia. Vinkki: Täytä pitaleivät ylikypsällä lampaalla ja kaalitsatsikilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8 kpl

maidoton, munaton

20 min + 30 min kohotukseen

*

25 g hiiva

1/2 l vettä

1 rkl kuminaa

1 rkl öljyä

12 dl jauhoja

1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
2. Lisää kumina ja öljy.
3. Sekoita suola jauhoihin ja lisää nesteeseen. Alusta tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia.
4. Leivo taikina pyöreiksi leiviksi ja paista 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia.

Vinkki: Täytä pitaleivät ylikypsällä lampaalla ja kaalitsatsikilla.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?

09.04.2024 Maija Männistö + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä