Mansikkasalsa

Resepti
Mansikkasalsa

Mansikoista valmistuu hetkessä kesäinen salsa grilliruoan kaveriksi tai leivän päällä nautittavaksi.

Ainekset

4–6 annosta
gluteeniton, maidoton, munaton, kasvis
10 min + 10 min maustumiseen
*
1/2 l mansikoita
1/2–1 vihreä chili
1 dl kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna
1 dl basilikaa hienonnettuna
1 limetin mehu
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl suolaa
ripaus roseepippuria rouhittuna

Valmistusohje

1. Poista mansikoista vihreät kannat ja leikkaa marjat pieniksi kuutioksi. Hienonna chili siemenineen, sipulinvarret ja basilika.
2. Sekoita kulhossa kaikki salsan ainekset.
3. Anna maustua viileässä noin 10 minuuttia.

Arkiviinisuositus

Yellowglen Pink Dry

529077, Alkon tuotesivu
Kuohuviini / Australia
Yellowglen Vineyards
Chardonnay, Pinot Noir, Shiraz
9,98 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Nauti mansikkasalsa viinin ja guacamolen kanssa tortillan tai leivän päällä.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden tilaajien joukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä