viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kuorrutettu sipulikeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuullota ne kattilassa voissa kullankeltaisiksi. Lisää liheliemi, valkoviini ja kaikki mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia, kunnes sipuli on pehmeää. Tarkista maku. Annostele keitto lautasille ja tarjoile juustolla kuorrutettujen leipäkuutioiden kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

6-8 isoa sipulia

50 g voita

2 l mietoa lihalientä

5 dl valkoviiniä

5-8 valkosipulin kynttä

100 g juustoraastetta (esim. gruyère tai kermajuusto)

1 laakerinlehti

musta- ja valkopippuria myllystä

timjamia

rosmariinia

merisuolaa

Valmistusohje

Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuullota ne kattilassa voissa kullankeltaisiksi. Lisää liheliemi, valkoviini ja kaikki mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia, kunnes sipuli on pehmeää. Tarkista maku.

Annostele keitto lautasille ja tarjoile juustolla kuorrutettujen leipäkuutioiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä