Granaattiomenavinaigrette

Resepti
Granaattiomenavinaigrette

Tässä erinomainen kastike maustamaan grillikasviksia. Käytä marinointiin ja voitele kasviksia vinaigretella myös grillauksen aikana.

Ainekset

Noin 2 dl
5 min + 15 min maustumiseen
*
1 dl oliiviöljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl granaattiomenasiirappia (suurista ruoka- ja itämaisista kaupoista)
1 rkl hunajaa
1/2 dl (10 g) timjamia hienonnettuna
reilu 1 dl (20 g) lehtipersiljaa hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

1. Valmista vinaigrette sekoittamalla oliiviöljyyn kaikki ainekset. Anna maustua. Käytä vinaigrettea erilaisten grilliruokien kastikkeena ja maustamiseen.

Vinkki: Käytä granaattiomenavinaigrettea grillikasvisten voiteluun myös grillaamisen aikana. Kastike säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä