Reseptit

Yhden astian lasagne

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
4–6 annosta

Säästä tiskiä ja aikaa, valmista pikalasagne yhdessä kattilassa ja puolessa tunnissa. Nauti italialaisen punaviinin kera.

Ainekset

2 valkosipulinkynttä

400 g naudanjauhelihaa

2 prk (á 390 g) pastakastiketta, esim. Pirkka Parhaat Ricotta

1 prk (500 g) tomaattimurskaa

5 dl vettä

½ tl mustapippuria

¼ tl suolaa

1 ps (500 g) pastaa, esim. Myllyn Paras mini lasagne

2 mozzarella-palloa

1 dl juustoraastetta

1 dl yrttejä hienonnettuna, esim. oregano ja persilja

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Laita isoon uunin kestävään kattilaan tai pataan valkosipulit, jauheliha, pastakastikkeet ja tomaattimurska. Kuumenna ja pilko liha hämmennellen pieneksi.
3. Kun tomaattikastike kiehuu, lisää vesi, mausteet ja pasta. Anna kiehua noin 8 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä, jos seos tuntuu kovin paksulta tai uhkaa palaa pohjaan.
4. Valuta ja leikkaa mozzarellapallot viipaleiksi. Levitä mozzarellaviipaleet, juustoraaste ja puolet yrteistä pastakattilan pinnalle.
5. Nosta kattila uuniin kuumien grillivastusten alle noin 5 minuutiksi, kunnes juusto on sulanut ja saanut väri.
6. Ripottele pinnalle loput yrtit ja tarjoile.

Viinisuositus

Terre da Vino Ansisa Barbera d’Alba 2017

Alkon tuotenro: 470057

Punaviini Italia
12,48 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
zero-points Created with Sketch. 0
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

PPP-pasta eli peruna-papu-pestopasta

time Created with Sketch.
20 min
Munaton Kasvisruoka
Pääruoka

Yrttiset raviolit ja ruskistettu voi

time Created with Sketch.
20 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Nokkospasta

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Vastaavia artikkeleita

Neljän tähden valkoviini ja syksyn herkullisin sienipasta

Kaupallinen yhteistyö

17.09.2020 Viinilehden toimitus

Mehevä pääsiäisviini ja karitsa-pastabolognese

Kaupallinen yhteistyö

20.03.2020 Viinilehden toimitus

Helppoa ja herkullista – Katso reseptit ja viinisuositukset

17.03.2020 Viinilehden toimitus