viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Wallenbergin pihvi

14.02.2017 Resepti Antti Vahtera + Kuva Sami Repo

Wallenberg-pihvi on klassikko. Leipäkuutioilla paneroidussa wallenbergissä korostuu herkullisesti pehmeän pihvin ja rapean kuoren kontrasti.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

*

400 g vasikanpaistia tai laadukasta paistijauhelihaa

2 keltuaista

2 rkl maustepippuria jauhettuna

1 rkl mustapippuria jauhettuna

suolaa

3 dl kuohukermaa

6 paahtoleipäviipaletta

*

Paistamiseen:

voita

Valmistusohje

1. Puhdista liha kalvoista ja jänteistä. Jauha liha lihamyllyssä tai pyydä kauppiastasi tekemään tämä työvaihe. Voit myös käyttää laadukasta paistijauhelihaa.
2. Sekoita liha, keltuaiset, mausteet. Lisää kermaa valuvana nauhana koko ajan sekoittaen. Tarkista maku ja suolaisuus.
3. Muotoile massasta neljä pulleaa pihviä.
4. Poista leipäviipaleista reunat ja kuutioi leivät. Paneroi pihvit leipäkuutioilla molemmin puolin.
5. Paista pihvit runsaassa voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin rapeiksi pinnaltaan. Jätä pihvit vähän punertavaksi, jotta mehevyys säilyy.

Lisäkesuositus:
samettinen perunamuhennos ja keitetyt herneet tai puolukkasurvos.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Paistettu entrecôte ja tattikastike

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka
Pääruoka

Kesäkaali-halloumipihvit

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Klassikkoyhdistelmä: punaviini ja pihvi – katso täydelliset pihviviinit!

28.10.2021 Viinilehden toimitus

Viiden tähden huippuviini ja suussa sulava hirvitournedos – syysillallinen parhaimmillaan!

Kaupallinen yhteistyö

18.10.2021 Viinilehden toimitus

Täydellisen pippuripihvin salaisuus ja argentiinalainen punaviini

Kaupallinen yhteistyö

16.11.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä