vuohenjuusto-puolukkaleivät

Vuohenjuusto-puolukkaleivät

Mikäs sen herkullisempaa kuin kotimaisen puolukan maustama vuohenjuustolevite ja lasi viiniä? Hurmaavat leivät ovat valmiita alle puolessa tunnissa.

10 min

12.11.2021 Elisa Ojala + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 pkt (140 g) levittyvää vuohenjuustoa (esim. Soignon)

75 g voita

3 rkl puolukoita

1 rkl timjamia hienonnettuna

ripaus mustapippuria

Valmistusohje

1.Laita kaikki ainekset tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi.
2.Pursota tai levitä leivän päälle ja koristele puolukoilla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Avaimet pieneen viinikellariin

Viinin kypsytyksessä eli säilytyksessä on oikeastaan kyse viinin hyvin hitaasta pilaantumisesta ja siitä ohikiitävästä hetkestä, kun juoma saavuttaa vivahteikkaan huippunsa. Pienen viinikellarin voi kerätä vaikka vaatekaappiin.

Jaakko Heinimäki

Jaakko Heinimäki: Aloittelijan mieli

Vanhaa zen-buddhalaista elämänohjetta voi mainiosti soveltaa myös viinistä nauttimiseen. Minulle ei ole tärkeää tietää paljon viineistä. Tärkeää on osata nauttia elämästä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla