viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vuohenjuusto-omenapullat
Yleinen

Vuohenjuusto-omenapullat

13.09.2018 Elisa Johansson + Kuva Sami Piskonen

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Täydellinen jälkiruoka on sopivasti makea, pikkuisen suolainen, rouskuva ja pehmeä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

6 viipaletta (rusina)pullapitkoa

2 rkl voita

2 rkl fariinisokeria

1 dl kaurahiutaleita

1–2 omenaa

1/2 pkt (60 g) chevre-vuohenjuustoa

2 rkl juoksevaa hunajaa

basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Sulata voi paistinpannulla. Paista pullaviipaleisiin kaunis väri. Nosta pullat pois pannulta.
2. Mittaa pannulle sokeri ja kaurahiutaleet. Paahda ruskeiksi ja rapeiksi. Kaada seos leivinpaperin päälle jäähtymään.
3. Leikkaa omenasta hyvin ohuita viipaleita, kotimaista omenaa ei tarvitse kuoria. Leikkaa juustosta 10­­–12 kiekkoa.
4. Asettele omena- ja juustoviipaleet pullapalojen päälle ja paista leipäsiä 200-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia, kunnes juusto saa hieman väriä.
5. Ripottele valmiiden lämpimien leipien päälle kauramurua ja valuta hunajaa. Koristele vuohenjuusto-omenapullat basilikanlehdillä.

Viinisuositus

Tosti Asti Dolce

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Piemonte
12,85 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Puolueettomat purskuttelijat – näin Viinilehti sokkomaistaa viinit

10.12.2024 Teksti: Heidi Kleemola + Artikkelikuva Sami Piskonen + lisäkuvat Anna-Kaisa Karppinen

Jean Sibeliuksen viinivarastolla

04.12.2024 Teksti: Heidi Kleemola Kuvat: Antti Rinta-Huumo

Juhlan taikajuomaa – 5 x crémant

03.12.2024 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä