Ainekset
300 g vasikanpaistia
1 purkki tonnikalaa öljyssä
2 dl majoneesia
4 rkl kaprista
4-5 anjovisfilettä
1 dl kermaa
1 sitruunan mehu
rucolaa
parmesanjuustolastuja
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Ruskista paisti tasaisesti joka puolelta paistinpannulla vähässä voissa. Paista 150 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpömittari näyttää 58 astetta. Kääri paisti foliopaperiin ja anna jäähtyä. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, majoneesi, puolet kapriksista ja anjovisfileet. Purista puolikkaan sitruunan mehu kastikkeeseen. Notkista kastiketta kermalla. Tarkista maku. Levitä lautasille puolet kastikkeesta. Leikkaa kylmästä paistista ohuita siivuja (noin 2 mm) ja asettele ne vierekkäin lautaselle. Sivele loppu kastike paistiviipaleiden pintaan. Ripottele päälle kapriksia, rucolaa ja parmesanlastuja. Rouhi pinnalle mustapippuria ja sormisuolaa.