Vahteran resepti

Vitello tonnato

Ruskista paisti tasaisesti joka puolelta paistinpannulla vähässä voissa. Paista 150 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpömittari näyttää 58 astetta. Kääri paisti foliopaperiin ja anna jäähtyä. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, majoneesi, puolet kapriksista ja anjovisfileet. Purista puolikkaan sitruunan mehu kastikkeeseen. Notkista kastiketta kermalla. Tarkista maku. Levitä lautasille puolet kastikkeesta. Leikkaa kylmästä paistista ohuita siivuja (noin 2 mm) ja asettele […]

Ainekset

300 g vasikanpaistia

1 purkki tonnikalaa öljyssä

2 dl majoneesia

4 rkl kaprista

4-5 anjovisfilettä

1 dl kermaa

1 sitruunan mehu

rucolaa

parmesanjuustolastuja

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Ruskista paisti tasaisesti joka puolelta paistinpannulla vähässä voissa. Paista 150 asteisessa uunissa, kunnes sisälämpömittari näyttää 58 astetta. Kääri paisti foliopaperiin ja anna jäähtyä. Sekoita tehosekoittimessa tonnikala, majoneesi, puolet kapriksista ja anjovisfileet. Purista puolikkaan sitruunan mehu kastikkeeseen. Notkista kastiketta kermalla. Tarkista maku. Levitä lautasille puolet kastikkeesta. Leikkaa kylmästä paistista ohuita siivuja (noin 2 mm) ja asettele ne vierekkäin lautaselle. Sivele loppu kastike paistiviipaleiden pintaan. Ripottele päälle kapriksia, rucolaa ja parmesanlastuja. Rouhi pinnalle mustapippuria ja sormisuolaa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Muikkupannu, paistetut muikut ja uudet perunat

time Created with Sketch.
35 min
Gluteeniton Kalaruoka
Alkuruoka

Selleritaco

time Created with Sketch.
35 min
Gluteeniton Kalaruoka
Pääruoka

Hampurilainen karitsapihvillä

time Created with Sketch.
45 min
Munaton leipä

Vastaavia artikkeleita

Viinintuottajien koronapäiväkirjat: Stellenrust Wine Estate

02.07.2020 Viinilehden toimitus

Valkohomejuusto ja 3 x juomasuositus

18.06.2020 Antti Uusitalo + Kuva Laura Riihelä

Juhannuksen rapsakka riesling ja raparperi-lohileivät

Kaupallinen yhteistyö

18.06.2020 Viinilehden toimitus