Yleinen

Vesimelonisalaatti

servings Created with Sketch.
6 annosta

Raikas ja herkullinen vesimelonisalaatti helpottaa helteessä. Sopii erinomaisesti lisukkeeksi tuhdeille grilliruoille tai sellaisenaan saksalaisen rieslingin kanssa.

Ainekset

6 annosta

gluteeniton

*

100 g fetaa

80 g kotijuustoa

1/2 vesimeloni

1 prk (450 g) paahdettua paprikaa

4 tomaattia

2 rkl oliiviöljyä

1/2–1 dl lehtipersiljaa

mustapipppuria

Valmistusohje

1. Nosta juustot pakastimeen jäähtymään. Kohmeisina niitä on helpompi höylätä ja murustaa.
2. Kuori ja kuutioi vesimeloni.
3. Valuta paprikat liemestään ja paloittele.
4. Puolita tomaatit ja poista siemenet, leikkaa paloiksi.
5. Sekoita meloni, paprika ja tomaatit keskenään kulhossa ja höylää päälle reilusti fetaa ja murusta kotijuusto.
6. Valuta salaatille oliiviöljyä. Viimeistele lehtipersiljalla ja mustapippurilla.

Vastaavia artikkeleita

Sherry sour – raikas kevät lasissa

17.05.2017 Resepti: Markus Sillanpää, Kuva: Robert Seger

Vesimeloni ja riesling raikastavat kesäisen cocktailin

27.07.2016 eevak