viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Tryffelitahna

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa tryffelitahnaa kesäisten kasvisten tai paahdetun leivän kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Gluteeniton, kasvis, munaton

5 min

*

250 g mascarponejuustoa

2 tl tryffeliöljyä

1 tl sinapinsiemeniä

1/2 tl suolaa

Valmistusohje

1. Vatkaa mascarponejuusto kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta tryffeliöljyllä, sinapinsiemenillä ja suolalla.
2. Tarjoa kesän kasviksien, ohuiden parsojen, porkkanoiden, kurkun ja retiisien kanssa. Kokeile dipata myös paahdettua leipää.

Vinkki: Yllätä vieraasi tahnabaarilla. Tarjoa tryffelitahnan lisäksi porkkanahummusta ja pinaatti-yrtti-limettidippiä.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä