viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Porkkanahummus

06.06.2017 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo

Tarjoa hummusta erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

gluteeniton, kasvis, maidoton, munaton

2 dl porkkanasosetta (esim. Pirkka)

2 rkl tahinia

1 rkl seesaminsiemenöljyä

1 rkl sitruunanmehua

1 tl jauhettua juustokuminaa

1/2 tl suolaa

(hunajaa)

Valmistusohje

1. Sekoita porkkanasoseen joukkoon tahinitahna, seesaminsiemenöljy, sitruunanmehu, juustokumina ja suola. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja hunajalla. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki: Tarjoa tahnoja erilaisten kasvisten kanssa tai kokeile grillattujen broilerivartaiden ja tuoreen leivän kaverina. Tai tahnabaarissa yhdessä tryffelitahnan ja kirpeän pinaatti-yrtti-limettidipin kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Kysyimme guruilta: samppanja arjessa ja juhlassa

16.05.2024 Teksti Wenla Wallin + kuvat Pommery, Champagne Deutz ja Gosset

Viinilehti valitsi vuoden parhaat hanaviinit – nämä tonkat ilahduttivat!

15.05.2024 Viinilehden toimitus + kuva Mikko Uosukainen

Spätburgunderia Pfalzista Badeniin

14.05.2024 Heidi Kleemola + kuvat Ville Palonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä