viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Tatti-ahven pyttipannu

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista ahvenfileistä keskipiikit ja sivuruodot ja leikkaa fileet pitkittäin puoliksi. Mausta fileet pippurilla ja suolalla. Irrota tatista hattu ja viipaloi se. Kuutioi tatin jalka. Kuori kypsät perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuumenna iso paistinpannu, valuta pannuun kirkastettua voita ja paista siinä perunat ja sipulit rapeiksi. Siirrä nämä toiseen astiaan ja paista tatit voisulassa meheviksi. Kumoa […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8 ahvenfileetä

1 herkkutatti

8 keitettyä jauhoista perunaa

2 silputtua salottisipulia

1 dl kirkastettua voita

4 keltuaista

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Poista ahvenfileistä keskipiikit ja sivuruodot ja leikkaa fileet pitkittäin puoliksi. Mausta fileet pippurilla ja suolalla. Irrota tatista hattu ja viipaloi se. Kuutioi tatin jalka. Kuori kypsät perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuumenna iso paistinpannu, valuta pannuun kirkastettua voita ja paista siinä perunat ja sipulit rapeiksi. Siirrä nämä toiseen astiaan ja paista tatit voisulassa meheviksi. Kumoa paahtuneet tatit perunoiden päälle ja sekoita perunoiden kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla ja nostele lautasille. Kuumenna puhdas paistinpannu, lisää loppu voi ja paista ahvenfileet siinä rapeiksi. Nosta fileet lautasille ja valuta kuuma voi päälle. Riko jokaiselle lautaselle vielä keltuainen ja rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Karitsatartarleivät

time Created with Sketch.
30 min
Leipä
Pääruoka

Gnocchipannu munakoisolla

time Created with Sketch.
55 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Munakoisot & persiljatahna

time Created with Sketch.
45 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Vapise, pinot noir – pruuvissa pinot noirin haastajat

06.09.2023 Eeva Hakala

Viinilehden Vuoden valkoviini -kilpailu on ratkennut! Kilpailua dominoi yksi rypäle

05.09.2023 Viinilehden toimitus

Eteläafrikkalainen KWV – kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa maailmaa

Kaupallinen yhteistyö

04.09.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä