Yleinen

Suppilovahveropasta

20.10.2018 Elisa Johansson + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo + Kuva Sami Piskonen

Sienestäjän unelma. Suppilovahveropasta ja lasi hyvää viiniä muuttavat hetkessä arjen juhlaksi!

Ainekset

4 annosta, kasvis

250 g (6-7 dl) suppilovahveroita tai 25 g kuivattuja

1 pieni sipuli

1 valkosipulinkynsi

3 rkl voita

1/4 tl suolaa

ripaus mustapippuria

1 prk (150 g) ranskankermaa

1 rkl Dijon-sinappia

1 ruukku lehtipersiljaa

4 rkl (50 g) saksanpähkinöitä

*

Lisäksi:

2 pkt (á 250 g) tuorepastaa

Valmistusohje

1. Putsaa ja pilko sieniä tarvittaessa hieman pienemmiksi. Jos käytät kuivattuja sieniä (25 g), liuota niitä vedessä, valuta, pilko ja käytä.

2. Kuori ja hienonna sipulit.

3. Kuullota sipulit voissa pannulla. Lisää sienet ja paista, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta.

5. Sekoita ranskankerma ja sinappi, lisää seos sienien sekaan. Sekoita sieniseos ja pasta.

6. Annostele pasta lautasille ja ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua lehtipersiljaa sekä hieman rouhittuja saksanpähkinöitä.

Viinisuositus

Steinschaden Grüner Veltliner Löss & Stein 2020

Alkon tuotenro: 526027

Valkoviini Itävalta
11,26 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Chorizo-ragu ja punajuurignocchit

time Created with Sketch.
2 h
Liharuoka
Pääruoka

Herkullinen karitsapasta

time Created with Sketch.
35 min
Liharuoka
Pääruoka

Simpukka-rapupasta, Pasta allo scoglio

time Created with Sketch.
25 min
Maidoton Pasta

Lue lisää

Taivaalliset tattireseptit

30.08.2021 Viinilehden toimitus

Taivaallinen pastaillallinen voittaja-Chiantin kera!

Kaupallinen yhteistyö

24.03.2021 Viinilehden toimitus

Italialaiset pastabileet

27.02.2021 Viinilehden toimitus