viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Suklaacookiet

26.06.2012 Antti Vahtera

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

50 g tummaa suklaata

100 g voita

50 g sokeria

1 dl saksanpähkinöitä

2 kpl kananmunia

1,5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Sulata suklaa juoksevaksi vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon suklaa ja munat yksi kerrallaan. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja nostele ne varovasti sokerivaahtoon. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Painele nokareiden päälle vielä puolitettuja tai kokonaisia saksanpähkinöitä. Paista 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä