Sinihomejuusto-saaristolaisleivät

Neljän ainesosan resepti ja pieni pullo portviiniä. Niistä on helppo (jouluinen) viinihetki tehty.

10 min

20.12.2020 Elisa Johansson + kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

8 viipaletta saaristolaisleipää (esim. Maalahden limppu)

4–5 rkl viikunahilloa

noin 100 g sinihomejuustoa (esim. Aura)

1–2 viikunaa

Valmistusohje

1. Levitä kullekin leipäviipaleelle noin ½ rkl viikunahilloa.
2. Asettele leiville palat sinihomejuustoa ja koristele tuoreilla viikunalohkoilla.
3. Nauti sinihomejuusto-saaristolaisleivät portviinin kanssa.

Vinkki: Kokeile sinihomejuustoleipiä myös glögin tai glühweinin kanssa.

Viinisuositus:

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mustan mehiläisen hunaja

Mustan mehiläisen kultaa

Hunaja on mehiläisten taidonnäyte. Nora Mäntysaari kasvattaa uhanalaisia mustia mehiläisiä, pohjolan alkuperäisrotua.

Mainos - Sisältö jatkuu alla