viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Sinappipossupasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300 g possun sisäfileetä

2 dl kermaa

2 rkl karkeaa tai ”normaalia” Dijon-sinappia

2 dl lihalientä

voita

vehnäjauhoja

suolaa

pippuria

sahramia

Valmistusohje

Puhdista possun fileet kalvoista ja rasvasta. Leikkaa ohuiksi siivuiksi. Paista siivut nopeasti kuumalla pannulla. Suurusta lihaliemestä vehnäjauhon ja voin kanssa paksu kastike. Lisää kerma ja sinappi. Jos haluat kastikkeesta oikein kauniin keltaista, lisää ripaus sahramia. Laita lihaviipaleet pannulle ja kaada kastike niiden päälle. Anna kiehahtaa. Keitä sillä välin tagliatelle- tai fettuchini -pastaa pakkauksen ohjeen mukaan al dente –kypsyyteen. Valuta ja pyöräytä pasta kastikkeessa. Asettele lihaviipaleet kauniisti pastan kanssa lautaselle.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Juhlan taikajuomaa – 5 x crémant

03.12.2024 Viinilehden toimitus

Loppuvuoden fiineimmät viinit – maista nämä!

03.12.2024 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Hurmaava joulumenu

03.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Sami Repo

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä