viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Savustettua ankanrintaa ja Waldorfin salaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia. Waldorfin salaatti Suikaloi kuoritut sellerit ja […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 luutonta ankanrintaa

1 savustuspussi

mustapippuria

suolaa

Waldorfin salaatti

1 pieni selleri

1 sitruunan mehu

2 omenaa

2 dl maustamatonta majoneesia

(Caschew-pähkinöitä)

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia.

Waldorfin salaatti

Suikaloi kuoritut sellerit ja kypsennä sitruunalla maustetussa vedessä. Nosta sellerit jääveteen ja siivilöi vesi pois, kuivaa sellerit paperilla. Suikaloi kuoritut omenat. Sekoita omenat, sellerit ja pähkinät majoneesiin. Mausta.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

3x ravintola alkoholittomalle nautiskelijalle

05.07.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat Helmi Padatsu ja ravintolat

Ruokakauppaviinit – nämä testasimme!

20.06.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Täydellinen roseekesä! Viinilehden Vuoden roseeviini tulee tässä

12.06.2024 Viinilehden toimitus + kuva Olli Häkkinen + tyyli Jenni Juurinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä