viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Savustettua ankanrintaa ja Waldorfin salaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia. Waldorfin salaatti Suikaloi kuoritut sellerit ja […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 luutonta ankanrintaa

1 savustuspussi

mustapippuria

suolaa

Waldorfin salaatti

1 pieni selleri

1 sitruunan mehu

2 omenaa

2 dl maustamatonta majoneesia

(Caschew-pähkinöitä)

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Tee ankanrintaan rasvapuolelle kevyet viillot melkein lihaan asti. Ruskista rinnat paistinpannulla. Paista rasvapuoli ensin hyvin rapeaksi ja vatsapuolta vain hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita rinnat savustuspussiin ja anna savustua n. 10 min. Ota rinnat pois savustuspussista ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10 min. Anna vetäytyä hyvin ennen viipalointia.

Waldorfin salaatti

Suikaloi kuoritut sellerit ja kypsennä sitruunalla maustetussa vedessä. Nosta sellerit jääveteen ja siivilöi vesi pois, kuivaa sellerit paperilla. Suikaloi kuoritut omenat. Sekoita omenat, sellerit ja pähkinät majoneesiin. Mausta.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Margaret River – huippuviinien, surffauksen ja kengurujen valtakunta

18.03.2025 Teksti ja kuvat Pia Nisen

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä