viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Ruisnacho-porosalaatti ja piparjuurikastike

14.02.2017 Suvi Rüster + Kuva: Sami Repo

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Yhdistä poro ja ruisnachot suomihenkisessä salaatissa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

6 annosta

20 min

*

1 l salaatin- ja babypinaatinlehtiä

1 dl kuivattuja kivettömiä taateleita

1 dl puolukoita

2 rkl ruokosokeria

150 g poron kylmäsavurouhetta tai kuutioitua poron kylmäsavupaistia

50 g mustaleimaemmentaljuustoa raastettuna

1 ps (130 g) ruisnachoja

*

Piparjuuridippi:

200 g ranskankermaa

4 rkl öljyä

2 tl dijon-sinappia

3 rkl piparjuuritahnaa

1 rkl pieniä kapriksia

suolaa

sokeria

Valmistusohje

1. Pese salaatin- ja pinaatinlehdet ja pyöräytä salaattilingossa kuivaksi.
2. Viipaloi taatelit. Sekoita puolukoiden joukkoon ruokosokeri.
3. Kokoa laakealle vadille salaatin- ja pinaatinlehtiä, taateleita, sokeroituja puolukoita, pororouhetta ja raastettua mustaleimaa. Asettele ruisnachot vadin reunoille.
4. Valmista dippi. Mittaa ranskankerma, öljy ja sinappi kulhoon. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi tai vatkaa voimakkaasti kierrevatkaimella. Sekoita joukkoon piparjuuritahna ja kaprikset. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria.
5. Nostele piparjuuridippiä salaatin päälle keoksi.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Feta-kvinoasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sokerisuolattu sitruunasiika ja maalaissalaatti

time Created with Sketch.
kypsennys 3 h valmistus 30 min
Kalaruoka
Alkuruoka

Pomelo-rapusalaatti ja verigreippivinegretti

time Created with Sketch.
30 min
Kalaruoka

Lue lisää

Tyyliä talven juhliin! Moët & Chandon Impérial Brut + poromousse-puikulat

Kaupallinen yhteistyö

29.11.2021 Viinilehden toimitus

Viinilehden Vuoden roseeviini & rustiikkinen maalaissalaatti – täydellinen yhdistelmä!

Kaupallinen yhteistyö

05.07.2021 Viinilehden toimitus

Hurahda hortoiluun: villiyrttiretki keittiömestarin kanssa

25.05.2021 Elisa Ojala + kuvat Robert Seger

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä