viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Ratatouille

26.06.2012 Antti Vahtera

Paloittele kasvikset noin 2 cm kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munankoisot oliiviöljyssä hetkisen Lisää kaikki kasvikset joukkoon ja anna kuumentua. Lisää myös tomaatit, mausteet ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia. Muista sekoittaa välillä. Tarkista maku. Kasvispadan voit tarjoilla sellaisenaan, tai grillatun kalan ja lihan lisäkkeenä mainio.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

oliiviöljyä

2 sipulia

2 punaista paprikaa

2 vihreää paprikaa

2 munankoisoa

2 pientä kesäkurpitsaa

4 dl kaltattuja tomaatteja

4 dl tomaattimurskaa

1 laakerinlehti

5 murskattua valkosipulinkynttä

1 puntti persiljaa

4 tuoretta timjaminoksaa

3 dl tuoreita basilikan lehtiä

0.5 dl tuoreita rosmariinin lehtiä

mustapippuria myllystä

suolaa myllystä

Valmistusohje

Paloittele kasvikset noin 2 cm kuutioiksi. Kuullota sipulit ja munankoisot oliiviöljyssä hetkisen Lisää kaikki kasvikset joukkoon ja anna kuumentua. Lisää myös tomaatit, mausteet ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia. Muista sekoittaa välillä. Tarkista maku. Kasvispadan voit tarjoilla sellaisenaan, tai grillatun kalan ja lihan lisäkkeenä mainio.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä