viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Porokeitto on syksyn nopein riistakeitto
Reseptit

Puolen tunnin riistakeitto

04.11.2020 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Urbaani kotikokki oikaisee ja valmistaa syksyisen riistakeiton kaupan valmiista juuressoseesta ja porosulatejuustosta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

4 dl vettä

½ lihaliemikuutio

1 pkt (500 g) juuressosetta (esim. Pirkka)

½ pkt (125 g) savuporosulatejuustoa

*

Päälle:

2 palaa ruisleipää

50 g kylmäsavuporoleikkelettä

persiljasilppua

Valmistusohje

1.Kuori ja pilko sipuli.
2. Kuumenna vesi kattilassa. Lisää liemikuutio, sipulit ja juuressose. Keitä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
3. Keiton kiehuessa leikkaa ruisleipä- ja poroviipaleet pienemmiksi. Hienonna persilja. Paahda ruisleivät kuumalla, kuivalla paistinpannulla rapeiksi. Lisää lopussa poroleikkeleet ja anna myös niiden rapeutua.
4. Lisää sulatejuusto pieninä paloina keittoon. Anna sulaa.
5. Soseuta keitto vielä halutessasi sauvasekoittimella.
6. Tarjoa sosekeitto ruisleipäpalojen, poroleikkeleen ja persiljasilpun kanssa.

Viinisuositus:

Cono Sur Bicicleta Pinot Noir 2018

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Chile
10,48 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Maissikeitto & zhug

time Created with Sketch.
60 min
Keitto
Pääruoka

Gulassi

time Created with Sketch.
haudutus 2-3 h valmistus 45 min
Keitto
Pääruoka

Tofuwokki

time Created with Sketch.
20 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Syksyn parhaat riistaviinit – valitse pöytään nämä!

21.10.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Kaupunkimetsästäjän riistareseptit

10.11.2022 Anna-Kaisa Karppinen

Helpot herkut reilussa vartissa

01.09.2022 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä