viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pinaatti-ricotta-sitruunapasta

26.06.2012 Antti Vahtera

1. Poista pinaateista isoimmat lehtiruodit. Keitä pinaattia suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia. 2. Valuta ja leikkaa pieneksi. 3. Pese sitruuna ja kuivaa huolella. Raasta sitruunan kuori. 4. Keitä pasta al dente. 5. Sekoita valutetun pastan joukkoon sitruunarahka ja puolet ricottasta. Lisää pinaatti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Viimeistele ricottalla ja sirtuunankuoriraasteella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300–400 g tuoretta pinaattia

1 prk ricottaa

1 sitruuna

1 dl sitruunarahkaa (esim. Valio)

suolaa

mustapippuria myllystä

 *

400 g pastaa

vettä keittämiseen

suolaa keitinveteen

Valmistusohje

1. Poista pinaateista isoimmat lehtiruodit. Keitä pinaattia suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia.
2. Valuta ja leikkaa pieneksi.
3. Pese sitruuna ja kuivaa huolella. Raasta sitruunan kuori.
4. Keitä pasta al dente.
5. Sekoita valutetun pastan joukkoon sitruunarahka ja puolet ricottasta. Lisää pinaatti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Sekoita. Viimeistele ricottalla ja sirtuunankuoriraasteella.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä
Alkuruoka

Ranskalainen vihreä salaatti & vinegretti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sieni-kaalikääryleet tahinikastikkeella

time Created with Sketch.
2 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Ihanasti shiraz

Kaupallinen yhteistyö

07.12.2023 Teksti Sanna Kissakangas

Joulun parhaat juustoviinit

05.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tässä on vuoden paras punaviini! Viinilehden Vuoden punaviini on valittu

28.11.2023 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä