Vahteran resepti

Perunasalaattia ja makkaraa

Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi. Kuullota sipulit nopeasti pannulla vähässä voissa ja jäähdytä. Kuutioi suolakurkut. Sekoita majoneesi, sinappi ja kerma kulhossa, mausta pippurilla ja suolalla. Nosta tarjoilulautaselle puolet majoneesista ja tasoita. Lisää päälle osa sipulirenkaista ja puolet kapriksista. Lado päälle perunaviipaleita ja suolakurkkukuutiot. Sivele päälle loppu majoneesi. Lisää pinnalle sipulirenkaat, kaprikset. Koristele […]

Ainekset

10 keskikokoista kuorineen keitettyä perunaa (kiinteärakenteista)

2 punasipulia

2 suolakurkkua

3/4 dl kaprista

4 dl majoneesia

0,5 dl kermaa

1-2 rkl Dijon- sinappia

1 valkosipulin kynsi

mustapippuria myllystä

Maldon suolaa

Valmistusohje

Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi. Kuullota sipulit nopeasti pannulla vähässä voissa ja jäähdytä. Kuutioi suolakurkut. Sekoita majoneesi, sinappi ja kerma kulhossa, mausta pippurilla ja suolalla. Nosta tarjoilulautaselle puolet majoneesista ja tasoita. Lisää päälle osa sipulirenkaista ja puolet kapriksista. Lado päälle perunaviipaleita ja suolakurkkukuutiot. Sivele päälle loppu majoneesi. Lisää pinnalle sipulirenkaat, kaprikset. Koristele tuoreella lehtipersiljalla. Rouhi päälle pippuria ja Maldon-suolaa. Tarjoile grillattujen makkaroiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Muikkupannu, paistetut muikut ja uudet perunat

time Created with Sketch.
35 min
Gluteeniton Kalaruoka
Alkuruoka

Selleritaco

time Created with Sketch.
35 min
Gluteeniton Kalaruoka
Pääruoka

Hampurilainen karitsapihvillä

time Created with Sketch.
45 min
Munaton leipä

Vastaavia artikkeleita

Viinintuottajien koronapäiväkirjat: Stellenrust Wine Estate

02.07.2020 Viinilehden toimitus

Valkohomejuusto ja 3 x juomasuositus

18.06.2020 Antti Uusitalo + Kuva Laura Riihelä

Juhannuksen rapsakka riesling ja raparperi-lohileivät

Kaupallinen yhteistyö

18.06.2020 Viinilehden toimitus