viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Peruna-selleriskagen

14.09.2018 Arto Rastas + Kuva Sami Piskonen + Tyyli Janic Leino

Peruna-selleriskagen tarjoillaan hauskasti sellerikupeista, lautasia ei välttämättä tarvita.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

gluteeniton, maidoton

30 min + 1,5 h kypsennykseen

*

1 mukulaselleri

2 perunaa keitettyinä

1 punasipuli

2 dl majoneesia

200 g ravunpyrstöjä

2 rkl tilliä hienonnettuna

1 sitruunan mehu

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Pese selleri huolellisesti. Paahda selleri 180-asteisessa uunissa täysin kypsäksi, sellerin koosta riippuen 1–1,5 tuntia.
2. Halkaise kypsä selleri ja kaavi sisus talteen. Säästä “kuoret” tarjoilua varten.
3. Kuutioi keitetyt, jäähtyneet perunat. Kuori ja hienonna punasipuli.
4. Sekoita perunat, sipuli, majoneesi, ravut, tilli ja sitruunasta puristettu mehu keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää jäähtynyt sellerin sisus joukkoon.
5. Tarkista maku ja laita massa koverrettuihin sellerin puolikkaisiin. Tarjoile paahdetun leivän kera.

Viinisuositus

Redoma Branco 2019

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini
24,99 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä