Ainekset
1 (125 g) burrata
4 saksanpähkinää
1 rs (125 g) pensasmustikoita
1 rs (70 g) versosalaattia
(syötäviä kukkia)
*
Kastike:
½ dl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 tl hunajaa
¾ tl hiutalesuolaa
¼ tl mustapippuria myllystä
*
Tarjoiluun:
juurileipää
Valmistusohje
- Ota burrata huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Rouhi tai puolita pähkinät. Huuhtele mustikat siivilässä.
- Mittaa kastikeainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
- Nosta burrata tarjoiluvadille. Lisää viereen mustikat, versot ja pähkinät. Valuta päälle kastiketta ja viimeistele salaatti halutessasi syötävillä kukilla. Tarjoa heti hyvän leivän kanssa.
Vinkki:
Jos et löydä kaupasta burrataa, korvaa se mozzarellalla.
Viinisuositus