viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pasta carbonara

26.06.2012 Antti Vahtera

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi. Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g spagettia

300 g pekonia tai savukylkeä

4 kpl keltuaisia

mustapippuria myllystä

parmesan -juustoa

Valmistusohje

Jos käytät possun kylkeä, leikkaa liha kuutioiksi. Jos käytät puolestaan pekonia, niin suikaloi se. Paista pannulla rapeaksi.

Keitä spagetti ja valuta se hyvin. Sekoita pastaan keltuaiset, rapeat possunlihat. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Raasta pinnalle runsaasti parmesan -juustoa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Miltä kuulostavat viinibaarien soittolistat?

09.04.2024 Maija Männistö + kuvat ravintolat

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä