Reseptit

Passion-kampasimpukka-carpaccio

26.12.2020 Arto Rastas + Kuva Sami Piskonen + Tyyli Juuli Hakkarainen

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Yksinkertaista, helppoa ja tyylikästä. Valmista carpaccio kampasimpukasta, omenasta, retikasta ja passionhedelmästä. Herkullista!

Ainekset

12 kampasimpukkaa

1 granny smith -omena

1/4 retikka

1 passionhedelmä

*

Marinadi:

pieni pala inkivääriä

1 dl passionmehua

2 rkl soijaa

2 rkl hienoa sokeria

½ tl suolaa

*

Koristeluun:

tuoreita yrttejä

Valmistusohje

1. Valmista ensin marinadi. Kuori ja hienonna pieni pala inkivääriä. Laita kaikki marinadin ainekset tehosekoittimeen ja jauha sileäksi.
2. Leikkaa kampasimpukat ohuiksi viipaleiksi. Asettele kampasimpukkaviipaleet lomittain neljälle tarjoilulautaselle. Sivele marinadi kampasimpukkaviipaleiden päälle.
3. Kuori omena ja retikka. Leikkaa molemmista ohuita viipaleita kuorimaveitsellä ja asettele simpukoiden päälle.
4. Halkaise passionhedelmä ja pirskottele hedelmälihaa jokaiselle annokselle.
5. Koristele kampasimpukka-carpaccio tuoreilla yrteillä.

Viinisuositus:

Leyda Garuma Vineyard Sauvignon Blanc 2019

Alkon tuotenro: 594677

Valkoviini Chile
14,49 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Kampasimpukka-salaattikupit

time Created with Sketch.
2 h 5 min
Gluteeniton Kalaruoka
Alkuruoka

Lihacarpaccio

time Created with Sketch.
2 h 15 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Sinisimpukat ja picada

time Created with Sketch.
30 min
Kalaruoka

Vastaavia artikkeleita

Kesän raikkain riesling ja kampasimpukka-salaattikupit

Kaupallinen yhteistyö

16.06.2020 Viinilehden toimitus