viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parsaa sieniraviolin kanssa

26.06.2012 Antti Vahtera

Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

20 vaaleaa, keitettyä parsatankoa

100 g pastataikinaa

200 g sieniä (kantarelli, siitake yms.)

Raviolin täyte

1 salottisipuli

1 rkl voita

1 dl kermaa

1/2 dl persiljaa

1/2 dl ruohosipulia

mustapippuria

2 dl voikastiketta

Valmistusohje

Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle voit lisätä paistettuja sieniä ja koristeeksi ruohosipulia.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Kysyimme guruilta: samppanja arjessa ja juhlassa

16.05.2024 Teksti Wenla Wallin + kuvat Pommery, Champagne Deutz ja Gosset

Viinilehti valitsi vuoden parhaat hanaviinit – nämä tonkat ilahduttivat!

15.05.2024 Viinilehden toimitus + kuva Mikko Uosukainen

Spätburgunderia Pfalzista Badeniin

14.05.2024 Heidi Kleemola + kuvat Ville Palonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä