viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Parsaa sieniraviolin kanssa

26.06.2012 Antti Vahtera

Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

20 vaaleaa, keitettyä parsatankoa

100 g pastataikinaa

200 g sieniä (kantarelli, siitake yms.)

Raviolin täyte

1 salottisipuli

1 rkl voita

1 dl kermaa

1/2 dl persiljaa

1/2 dl ruohosipulia

mustapippuria

2 dl voikastiketta

Valmistusohje

Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle voit lisätä paistettuja sieniä ja koristeeksi ruohosipulia.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

3x ravintola alkoholittomalle nautiskelijalle

05.07.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat Helmi Padatsu ja ravintolat

Ruokakauppaviinit – nämä testasimme!

20.06.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Täydellinen roseekesä! Viinilehden Vuoden roseeviini tulee tässä

12.06.2024 Viinilehden toimitus + kuva Olli Häkkinen + tyyli Jenni Juurinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä