Parsaa sieniraviolin kanssa

Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

20 vaaleaa, keitettyä parsatankoa

100 g pastataikinaa

200 g sieniä (kantarelli, siitake yms.)

Raviolin täyte

1 salottisipuli

1 rkl voita

1 dl kermaa

1/2 dl persiljaa

1/2 dl ruohosipulia

mustapippuria

2 dl voikastiketta

Valmistusohje

Silppua sipuli sekä sienet ja kuullota kattilassa voin kanssa. Lisää kerma ja anna kiehua lähes kokonaan kasaan. Lisää yrtit ja mausta. Kauli pastataikina ja nosta sienitäytettä neljään kohtaan noin 5 cm alueelle. Tee taikinasta kannet täytteiden päälle. Painele raviolit tiukkaan ja keitä kypsäksi suolavedessä. Aseta lämmitetyt parsat lautaselle ja kaada voikastiketta päälle. Lisää ravioli. Pinnalle voit lisätä paistettuja sieniä ja koristeeksi ruohosipulia.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Avaimet pieneen viinikellariin

Viinin kypsytyksessä eli säilytyksessä on oikeastaan kyse viinin hyvin hitaasta pilaantumisesta ja siitä ohikiitävästä hetkestä, kun juoma saavuttaa vivahteikkaan huippunsa. Pienen viinikellarin voi kerätä vaikka vaatekaappiin.

Jaakko Heinimäki

Jaakko Heinimäki: Aloittelijan mieli

Vanhaa zen-buddhalaista elämänohjetta voi mainiosti soveltaa myös viinistä nauttimiseen. Minulle ei ole tärkeää tietää paljon viineistä. Tärkeää on osata nauttia elämästä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla