viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Parsa-Naanleipä-Pizza
Reseptit

Parsa-naanleipä-pizza

31.05.2021 Elisa Johanson + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
2-4 annosta

Helpot ja herkulliset pizzat syntyvät naanleipäpohjalle. Valmista pizzat uunissa tai kesäkeittiön grillissä kuvun alla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

100 g vihreitä miniparsoja

100 g valkoisia miniparsoja

1 rkl öljyä

suolaa

mustapippuria

1 prk (120 g) smetanaa

1 sitruuna

2 naanleipää, esipaistettua (esim. Santa Maria)

2 rkl pinjansiemeniä

1 rkl voita

25 g parmesaania

Valmistusohje

1.Sekoita kulhossa miniparsat, öljy ja mausteet. Levitä parsat leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200-asteisessa uunissa kypsiksi noin 10 min.
2. Sekoita smetanaan sitruunan raastettu kuori ja noin ruokalusikallinen sitruunamehua.
3. Levitä sitruunasmetana naanleipien päälle. Nosta leiville paahdetut parsat ja ripottele pinjansiemenet pinnalle.
4. Nosta leivät ja voi uunin kestävässä astiassa uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa reilu 5–10 minuuttia, kunnes naanleipä saa hieman väriä.
5. Voitele valmiit lämpimät leivät voisulalla ja raasta pinnalle parmesaania.

Viinisuositus

Julius Rosé Cuvée Organic 2020

Alkon tuotenro 1:

Roseeviini Saksa
12,98 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä
Alkuruoka

Karitsatartarleivät

time Created with Sketch.
30 min
Leipä
Alkuruoka

Kesäinen karitsatoast

time Created with Sketch.
1 + lihan marinoituminen 2–8 t h
Liharuoka

Lue lisää

Grillaajan unelma: mehevät grillivartaat + aussishiraz

Kaupallinen yhteistyö

08.05.2023 Viinilehden toimitus

TOP 5 parsaviinit – nappaa ostoskoriin nämä!

11.04.2023 Antti Rinta-Huumo + Kuva Shutterstock

Piknikviinit kevääseen – tällä kertaa ilman kuplia!

13.04.2022 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä