viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Paistettua sisäfileetä ja paprikaa

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista. Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

3 kpl punaista paprikaa

1 dl oliiviöljyä

0,5 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista.

Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka puolelta nopeasti, mutta jätä sisältä mediumiksi. Ripottele joukkoon silputtu ruohosipuli. Sekoita lihat paprikoiden kanssa ja herkuttele heti.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

3x ravintola alkoholittomalle nautiskelijalle

05.07.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat Helmi Padatsu ja ravintolat

Ruokakauppaviinit – nämä testasimme!

20.06.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Täydellinen roseekesä! Viinilehden Vuoden roseeviini tulee tässä

12.06.2024 Viinilehden toimitus + kuva Olli Häkkinen + tyyli Jenni Juurinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä