viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vuohenjuusto-uuniviikunat
Reseptit

Pähkinäiset vuohenjuusto-uuniviikunat

03.12.2021 Teresa Välimäki + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
4-6 annosta

Vuohenjuusto-uuniviikunat ovat herkullinen pikkutarjottava loppuvuoden juhliin ja illanviettoihin. Kokeile myös alkuruokana!

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8–12 kypsää viikunaa

2 rkl oliiviöljyä

3 rkl hunajaa

ripaukset suolaa ja mustapippuria

75–100 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Riblaire)

3–4 rkl pistaasipähkinöitä rouhittuina

Valmistusohje

1. Puolita viikunat ja asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta päälle oliiviöljy ja hunaja. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
2. Revi vuohenjuusto paloiksi ja asettele palat viikunoiden päälle.
3. Paahda viikunoita 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Ripottele rouhitut pistaasipähkinät viikunoille paahtamisen puolivälissä. Tarjoa lämpiminä.

Richardot Rosé Champagne Demi-Sec

Alkon tuotenro 1:

Samppanja Champagne
40,29 €
0,75 l
Kallis
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Lasagne vartissa: avoin portobello-vuohenjuustolasagne

time Created with Sketch.
15 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Vuohenjuusto-puolukkaleivät

time Created with Sketch.
10 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka

Papu-vuohenjuustosalaatti ja paahdettu sitruunavinegretti

time Created with Sketch.
45 min
Gluteeniton Kasvisruoka

Lue lisää

Brebiou on pehmeä ranskatar

25.09.2018 Antti Uusitalo + Kuva Sami Piskonen

Viinihörhöllä on asiaa: Viinivalinnat molekyylimenulle

27.02.2014 Katri Saukkonen + Videoeditointi Mikko Tanskanen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä