viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Paahdettuja karitsankyljyksiä, yrttiöljyä ja rapeaa salaattia

26.06.2012 Antti Vahtera

Mausta kyljykset pippurilla, suolalla ja pyörittele oliiviöljyssä. Paista parilapannulla molemmin puolin rapeiksi, haluamaasi kypsyyteen. Pyöritä yrtit monitoimikoneessa öljyn kanssa tasaisen vihreäksi. Lisää HP, chili, valkosipuli, tomaatit. Mausta pippurilla ja suolalla. Revi salaatinlehdet ja pyörittele kulhossa vähässä öljyssä. Nostele salaattia lautasille laita päälle kyljykset ja pirskottele yrttiöljyä päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

(4 hengelle)

600 g karitsan- tai lampaankyljyksiä

mustapippuria myllystä

Maldon- suolaa

Yrttiöljy

2 dl hyvää oliiviöljyä

2 rkl HP-kastiketta

1 dl silputtua persiljaa

1 dl silputtua ruohosipulia

1 dl silputtua basilikaa

2 murskattua valkosipulin kynttä

1 mieto, punainen chili pienenä silppuna

2 kaltattua tomaattia kuutioina

mustapippuria myllystä

Maldon-suolaa

rapeaa salaattia

rucola-salaattia

Valmistusohje

Mausta kyljykset pippurilla, suolalla ja pyörittele oliiviöljyssä. Paista parilapannulla molemmin puolin rapeiksi, haluamaasi kypsyyteen.

Pyöritä yrtit monitoimikoneessa öljyn kanssa tasaisen vihreäksi. Lisää HP, chili, valkosipuli, tomaatit. Mausta pippurilla ja suolalla.

Revi salaatinlehdet ja pyörittele kulhossa vähässä öljyssä. Nostele salaattia lautasille laita päälle kyljykset ja pirskottele yrttiöljyä päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

3x ravintola alkoholittomalle nautiskelijalle

05.07.2024 Teksti Wenla Wallin Kuvat Helmi Padatsu ja ravintolat

Ruokakauppaviinit – nämä testasimme!

20.06.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Täydellinen roseekesä! Viinilehden Vuoden roseeviini tulee tässä

12.06.2024 Viinilehden toimitus + kuva Olli Häkkinen + tyyli Jenni Juurinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä