viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Osteri
Reseptit

Ostereita, pikkelöityä punasipulia, sitruunaa ja tabascoa

23.02.2022 Elisa Ojala + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
12 h 30 min
servings Created with Sketch.
4 annosta

Osterin merellinen maku täydentyy hienosti viinin mineraalisilla vivahteilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

24 osteria

2 punasipulia

1 dl vettä

1/2 dl sokeria

1/4 dl väkiviinaetikkaa

1 sitruuna

1 rkl ruohosipulia hienonnettuna

tabascoa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit.
2. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka. Kaada liemi hienonnetun punasipulin päälle ja anna maustua yön yli.
3. Leikkaa sitruuna lohkoiksi.
4. Avaa osterit juuri ennen tarjoilua.
5. Lisää ostereiden päälle etikoitua sipulia, hienonnettua ruohosipulia, tippa tabascoa ja hiven sitruunanmehua.

Viinisuositus

Bruno Paillard Première Cuvée Champagne Extra Brut

Alkon tuotenro 1:

Samppanja Champagne
70,05 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Lue lisää

5 x mineraalinen chablis + osterit

10.03.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Kaviaarikierros Helsingissä

07.05.2018 Elisa Johanson + Kuva Sami Piskonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä