viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Reseptit

Nopea pavlova

12.06.2020 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
20 min
servings Created with Sketch.
8 annosta

Mansikoista ja marengista syntyy kesän helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Pavlova nautitaan roseekuohuviinin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8 kpl keskikokoisia marenkeja (esim. Walkers)

2 dl kuohu- tai vispikermaa

2 rkl sokeria

1 dl turkkilaista jogurttia

*

Marinoidut mansikat:

500 g mansikoita

2 rkl vaniljasokeria

1–2 tl ruusuvettä (esim. Steenberg)

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kermavaahtoon turkkilainen jogurtti.
3. Putsaa ja pilko mansikat paloiksi. Laita mansikat kulhoon, mausta vaniljasokerilla ja ruusuvedellä. Anna mehustua 15 minuuttia.
4. Kokoa pavlova-leivokset. Laita marenki-kiekot lautaselle. Nosta marenkien päälle kermatäytettä ja mansikoita.

Viinisuositukset:

Bernini Bella Sparkling Rosé Sweet

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Etelä-Afrikka
8,93 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Suagna Rosé Moscato Spumante

viinikellari.com, 10,70 €

Vastaavia reseptejä

Jälkiruoka
Alkuruoka

Mansikka-melonisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka

Lue lisää

Kesän viileimmät viinicocktailit – hyödynnä hanaviiniä!

17.06.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Aika kaivaa jälkiruokaviinit kaapista! Katso makuparit jalohomeisille viineille

02.09.2020 Ulla Häkkinen + kuva Shutterstock

Sveitsin Alpit kaikilla herkuilla

10.01.2017 Kalle Kirstilä + kuvat Robert Seger

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä