Nopea pavlova

Mansikoista ja marengista syntyy kesän helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Pavlova nautitaan roseekuohuviinin kanssa.

20 min
servings 8 annosta

12.06.2020 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

8 kpl keskikokoisia marenkeja (esim. Walkers)

2 dl kuohu- tai vispikermaa

2 rkl sokeria

1 dl turkkilaista jogurttia

*

Marinoidut mansikat:

500 g mansikoita

2 rkl vaniljasokeria

1–2 tl ruusuvettä (esim. Steenberg)

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kermavaahtoon turkkilainen jogurtti.
3. Putsaa ja pilko mansikat paloiksi. Laita mansikat kulhoon, mausta vaniljasokerilla ja ruusuvedellä. Anna mehustua 15 minuuttia.
4. Kokoa pavlova-leivokset. Laita marenki-kiekot lautaselle. Nosta marenkien päälle kermatäytettä ja mansikoita.

Viinisuositukset:

Suagna Rosé Moscato Spumante

viinikellari.com, 10,70 €

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla