Vahteran resepti

Munakoisogratiini

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa munakoisot, sipulit ja tomaatit viipaleiksi. Kuullota sipulit kevyesti kattilassa voissa, mutta älä anna niiden ruskistua. Levitä sipulit voideltuun, laakeaan uunivuokaan tasaisesti. Lado munakoisot ja tomaatit vuorotellen vinottain sipulin päälle. Mausta pippureilla ja suolalla ja ripottele päälle parmesaania. Gratinoi 10-15 minuuttia 225 C uunissa.

Ainekset

4 munakoisoa

4-6 isoa sipulia

4 pihvitomaattia

100 g parmesan -juustoa

2 rkl voita

musta- ja valkopippuria myllystä

merisuolaa myllystä

Valmistusohje

Leikkaa munakoisot, sipulit ja tomaatit viipaleiksi. Kuullota sipulit kevyesti kattilassa voissa, mutta älä anna niiden ruskistua. Levitä sipulit voideltuun, laakeaan uunivuokaan tasaisesti. Lado munakoisot ja tomaatit vuorotellen vinottain sipulin päälle. Mausta pippureilla ja suolalla ja ripottele päälle parmesaania. Gratinoi 10-15 minuuttia 225 C uunissa.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Punakaalia, ruusua & mesijuurta

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Sipulirenkaat siiderillä & chilipikkelssiä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Pääruoka

Seljanka (venäläinen kalakeitto) ja sahrami-smetana

time Created with Sketch.
1 h 10 min
Gluteeniton Keitto

Vastaavia artikkeleita

Nyt syödään soppaa! 5 x keittoviini erilaisille keitoille

22.02.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 5/7

22.02.2021 Mika Vanne

Tiedote: Esitutkinta etämyynnistä ja kantelu Euroopan komissiolle

16.02.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock