viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Marinoidut mansikat ja mascarpone-juustoa

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran. Vaahdotettu juusto Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g mansikoita

0,5 dl sambuca-likööriä

mustapippuria myllystä

1 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua

Vaahdotettu juusto

250 g mascarpone-juustoa

1 dl kermaa

puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus

ripaus sokeria

Valmistusohje

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Vaahdotettu juusto

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h
Pääruoka

Juuresquesadillat ja paprikasalsa

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x parhaat vappukuplat

24.04.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Keväisen heleät – pruuvissa 4 x grüner veltliner Itävallasta

15.04.2024 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä