Marinoidut mansikat ja mascarpone-juustoa

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran. Vaahdotettu juusto Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

500 g mansikoita

0,5 dl sambuca-likööriä

mustapippuria myllystä

1 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua

Vaahdotettu juusto

250 g mascarpone-juustoa

1 dl kermaa

puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus

ripaus sokeria

Valmistusohje

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Vaahdotettu juusto

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Avaimet pieneen viinikellariin

Viinin kypsytyksessä eli säilytyksessä on oikeastaan kyse viinin hyvin hitaasta pilaantumisesta ja siitä ohikiitävästä hetkestä, kun juoma saavuttaa vivahteikkaan huippunsa. Pienen viinikellarin voi kerätä vaikka vaatekaappiin.

Jaakko Heinimäki

Jaakko Heinimäki: Aloittelijan mieli

Vanhaa zen-buddhalaista elämänohjetta voi mainiosti soveltaa myös viinistä nauttimiseen. Minulle ei ole tärkeää tietää paljon viineistä. Tärkeää on osata nauttia elämästä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla