viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
mehujää
Reseptit

Mansikka-proseccomehujää

11.07.2022 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

servings Created with Sketch.
n. 6 annosta

Mansikka-proseccomehujäät ovat hellepäivien pelastaja! Kirpeänraikas limettimehu, kupliva, päärynäinen prosecco ja makeat mansikat päivittävät jäätelöaltaiden viilentäjän aikuiseen makuun. Viinipohjaiset mehujäät ovat kekseliäs aperitiivi ja niitä voi varioida loputtomasti. Onko sinun kesäsuosikkisi prosecco- punaviini- vai jälkiruokaviinipohjainen?

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

3 dl proseccoa

30 ml limettimehua

6 tl sokeria

mansikoita

*

Lisäksi:

mehujäämuotteja

Valmistusohje

1. Mittaa prosecco, limettimehu ja sokeri kannuun. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut.
2. Kaada mehujääseos muotteihin.
3. Leikkaa mansikoista siivuja ja lisää ne muotteihin.
4. Jäädytä pakastimessa yön yli.

Huom! Mehujää on hauska alkumalja tai keskipäivän raikastaja, joka sisältää proseccoa puolikkaan kuohuviinilasillisen verran.

Vastaavia reseptejä

Jälkiruoka

Grillatut persikat ja ruusukerma

time Created with Sketch.
15 min
Alkuruoka

Kesäinen karitsatoast

time Created with Sketch.
1 + lihan marinoituminen 2–8 t h
Liharuoka
Alkuruoka

Mansikka-melonisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kasvisruoka

Lue lisää

Negroni sbagliato – trendikäs klassikko

14.02.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Laura Riihelä

Kannucocktailit: Limoncello Spritz ja Italialainen jäätee

16.06.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Laura Riihelä

Valkoinen grillikesä: pruuvissa portugalin valkoviinit

13.06.2023 Christina Suominen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä