viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Mansikka-mascarponecroissant
Reseptit

Mansikka-mascarponecroissant

23.06.2021 Elisa Johansson + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
25 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Täytä croissantit mascarponevaahdolla ja mansikoilla, koristele basilikalla. Kesän herkullisimmat croissantit maistuvat niin aamupalalla, brunssilla, eväsretkellä kuin kahvihetkessäkin.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

6 croissanttia

2 rkl mantelilastuja

1 rkl hunajaa

1 dl vispikermaa

½ pkt (125 g) mascarponejuustoa

½ sitruuna (kuori raastettuna)

1 tl sokeria

½ l mansikoita

basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Halkaise croissantit, jotta voit täyttää ne.
2. Paahda mantelilastuja kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä.
3. Sivele hunajaa croissanttien pintaan ja paina mantelilastut hunajaan.
4. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahtoon mascarpone ja puolikkaan sitruunan raastettu kuori. Makeuta sokerilla.
5. Täytä croissantit mascarponevaahdolla, halkaistuilla mansikoilla ja basilikanlehdillä.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Mansikka-melonisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka
Pikkusyötävä

Parsacroissant

time Created with Sketch.
30 min
Liharuoka

Lue lisää

Bonjour! Nämä ranskalaistyyliset ravintolat ja kahvilat houkuttelevat

20.09.2022 Anna-Kaisa Karppinen ja Heidi Kleemola + kuvat ravintolat

Talvipäivän lämmittävä drinkki: Minttukaakao 2.0

31.01.2022 Viinilehden toimitus

Kesän viileimmät viinicocktailit – hyödynnä hanaviiniä!

17.06.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä