viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Mansikka-jugurttipuikot

15.02.2017 Elisa Johansson + Kuva Sami Piskonen

servings Created with Sketch.
6-8 kpl annosta

Mansikka-jugurttipuikko tuo viilennystä ja raikkautta kuumaan kesäpäivään.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

6-8 kpl

*

3 dl tuoremansikkasosetta (300-400 mansikkaa)

1 rkl hunajaa

1 limetti

3 dl turkkilaista jugurttia

2 rkl hunajaa

1/2-3/4 dl minttua hienonnettuna

Valmistusohje

1. Soseuta mansikat tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
2. Makeuta sose hunajalla ja mausta limetin kuoriraasteella ja mehulla.
4. Mausta jugurtti hunajalla ja mintulla. Sekoita.
5. Annostele osa mansikkasoseesta mehujäämuotteihin. Nosta pakastimeen jähmettymään noin puoleksi tunniksi.
5. Lisää päälle jugurttiseosta ja anna jähmettyä jälleen pakastimessa ennen seuraavan kerroksen lisäämistä.
6. Kun muotit ovat täynnä täytteitä, anna jähmettyä vielä puoli tuntia pakastimessa, ennen kun painat tikut puikkoihin.
7. Puikot ovat valmiita muutaman tunnin kuluttua ja säilyvät pakastimessa useamman viikon.

Vinkki:
Käytä mehupuikkojen tikkuina vaikkapa pillejä, vanhoja lusikoita tai puutikkuja.

Viinisuositus

Banfi Rosa Regale Brachetto d'Acqui 2017

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Italia
17,99 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Mansikka-melonisalaatti

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kasvisruoka
Alkuruoka
Jälkiruoka

Lue lisää

Kesän viileimmät viinicocktailit – hyödynnä hanaviiniä!

17.06.2021 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Maa-artisokka yllättää – katso vinkit viinin valintaan

28.10.2020 Taina Salovaara + Kuvat Laura Riihelä

Aika kaivaa jälkiruokaviinit kaapista! Katso makuparit jalohomeisille viineille

02.09.2020 Ulla Häkkinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä