Maksaa venetsialaiseen tapaan

Mikä sen parempaa kuin vasikanmaksa? Vasikanmaksa paistettuna venetsialaisittain, tarjoiltuna polentan ja erinomaisen viinin kera.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

500 g puhdistettua vasikanmaksaa

2 suurta keltasipulia

50 g voita

4 rkl oliiviöljyä

persiljaa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Puolita sipulit ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Kuumenna puolet öljystä ja voista pannulla. Lisää sipulit ja paista kauniin ruskeiksi.
2. Lisää kansi päälle ja anna hautua kunnes sipulit ovat pehmenneet. Sekoita välillä.
3. Viipaloi maksa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna paistinpannu. Paista pippurilla ja suolalla maustetut maksaviipaleet nopeasti molemmin puolin voissa.
4. Ripottele päälle persiljasilppua ja mausta. Tarjoa polentan kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla