viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Maksaa venetsialaiseen tapaan

26.06.2012 Antti Vahtera

Mikä sen parempaa kuin vasikanmaksa? Vasikanmaksa paistettuna venetsialaisittain, tarjoiltuna polentan ja erinomaisen viinin kera.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g puhdistettua vasikanmaksaa

2 suurta keltasipulia

50 g voita

4 rkl oliiviöljyä

persiljaa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Puolita sipulit ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Kuumenna puolet öljystä ja voista pannulla. Lisää sipulit ja paista kauniin ruskeiksi.
2. Lisää kansi päälle ja anna hautua kunnes sipulit ovat pehmenneet. Sekoita välillä.
3. Viipaloi maksa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna paistinpannu. Paista pippurilla ja suolalla maustetut maksaviipaleet nopeasti molemmin puolin voissa.
4. Ripottele päälle persiljasilppua ja mausta. Tarjoa polentan kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Munakoisot & persiljatahna

time Created with Sketch.
45 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Chunky polenta hiilimaissilla

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Gluteeniton Kanaruoka
Pääruoka

Lue lisää

Täydellisen pippuripihvin salaisuus ja argentiinalainen punaviini

Kaupallinen yhteistyö

16.11.2020 Viinilehden toimitus

Italialainen illallinen, per favore!

Kaupallinen yhteistyö

01.10.2020 Viinilehden toimitus

KWV Classic Collection -viinit sopivat pimeneviin iltoihin – katso viineille sopivat reseptit!

Kaupallinen yhteistyö

20.08.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä