viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Makkaraperunat
Reseptit

”Makkaraperunat” ruskistetussa voissa ja sinappikastiketta

17.06.2022 Valtteri Sinkkonen

Kolme keittiömestaria kertovat suosikkireseptinsä mökkikauteen. Valtteri Sinkkosen suosikki kesälle on makkaraperunat. Tässä annoksessa voit käyttää kaikki edellisen päivän ylijäämänakit ja -makkarat, grillatut kepakot ja muut lihat.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Sinappikastike:

0,5 dl sinappia

0,5 dl ketsuppia

0,5 dl majoneesia

tilkka etikkaa

suolaa

*

Makkaraperunat:

nakkeja, makkaraa, lihaa yms.

uusia perunoita

voita

suolaa

litulaukkaa

sipulia

Valmistusohje

1. Sekoita sinappikastikkeen ainekset keskenään.
2. Leikkaa lihat, makkarat, nakit tai kepakot paloiksi.
3. Keitä uudet perunat.
4. Ruskista voita pannulla, niin että väri muuttuu tummemmaksi.
5. Litistä perunat painamalla niitä pannulle ja paista niihin kaunis väri.
Lisää joukkoon leikatut lihat ja mausta suolalla.
6. Lisää litulaukkaa ja pilkottua sipulia.
7. Viimeistele suolalla ja sinappikastikkeella.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Porsaankyljykset ja oliivipaistinliemi

time Created with Sketch.
valmistus 1 h + marinoituminen 4 h
Gluteeniton Liharuoka
Alkuruoka

Herneet sinappikastikkeessa

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Lämmittävä burgundinpata

time Created with Sketch.
3 h 30 min
Munaton Liharuoka

Lue lisää

Grillikauden avajaiset: parhaat grilliviinit ja -reseptit

30.05.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Suuntaa piknikille: täydelliset piknikviinit

23.05.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Huippuriesling ja rapu-lohipiirakka on kesäjuhlien täydellinen yhdistelmä

Kaupallinen yhteistyö

22.05.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä