viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Makkaraperunat
Reseptit

”Makkaraperunat” ruskistetussa voissa ja sinappikastiketta

17.06.2022 Valtteri Sinkkonen

Kolme keittiömestaria kertovat suosikkireseptinsä mökkikauteen. Valtteri Sinkkosen suosikki kesälle on makkaraperunat. Tässä annoksessa voit käyttää kaikki edellisen päivän ylijäämänakit ja -makkarat, grillatut kepakot ja muut lihat.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Sinappikastike:

0,5 dl sinappia

0,5 dl ketsuppia

0,5 dl majoneesia

tilkka etikkaa

suolaa

*

Makkaraperunat:

nakkeja, makkaraa, lihaa yms.

uusia perunoita

voita

suolaa

litulaukkaa

sipulia

Valmistusohje

1. Sekoita sinappikastikkeen ainekset keskenään.
2. Leikkaa lihat, makkarat, nakit tai kepakot paloiksi.
3. Keitä uudet perunat.
4. Ruskista voita pannulla, niin että väri muuttuu tummemmaksi.
5. Litistä perunat painamalla niitä pannulle ja paista niihin kaunis väri.
Lisää joukkoon leikatut lihat ja mausta suolalla.
6. Lisää litulaukkaa ja pilkottua sipulia.
7. Viimeistele suolalla ja sinappikastikkeella.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Purjo-makkararisotto

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Liharuoka
Jälkiruoka

Grillatut persikat ja ruusukerma

time Created with Sketch.
15 min
Alkuruoka

Kesäinen karitsatoast

time Created with Sketch.
1 + lihan marinoituminen 2–8 t h
Liharuoka

Lue lisää

Ole oman keittiösi lihamestari – näin paloittelet karitsan takajalan

04.03.2024 Vinkit Kalle Tanner + Kuvat Nikola Tomevski + Tyyli Piia Honkanen

Syksyn parhaat riistaviinit – valitse pöytään nämä!

21.10.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Kannucocktailit: Limoncello Spritz ja Italialainen jäätee

16.06.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä